Muayene Olmak İçin Ne yapmalıyım?
1-Hastanemize randevu alarak başvuran tüm hastalarımızın hasta kabul bölümünde kayıt kabulü yapılır.
2-Muayene randevusu almak için web sitemiz "182 MHRS" linkinden ya da MHRS 182 çağrı merkezi aranarak istenilen hekimden randevu alınabilir.
3-Kurumumuza başvuruda bulanan hastaların HEKİM SEÇME HAKKI olduğu 182 MHRS çağrı merkezinde randevu alma esnasında hastaya hatırlatılır.
4- Hasta Kayıt Bölümüne, sadece T.C. Kimlik (Kimlik, Ehliyet, Pasaport, vb Resmi Kimlik Belgesi) ile başvurulması yeterlidir. Bu bölümden alınan kayıt fişi ile ilgili klinik kapısındaki monitörden sıra numarası takip edilerek muayene olunabilir.
5- Kimliksiz Hasta Kaydı yapılmamaktadır.
6- Müracaat eden kişinin sağlık yardımlarından yararlanma hakkının olup olmadığının tespiti için, kurum HBYS (MEDULA) üzerinden T.C. kimlik numarası ile takip numarası provizyon alınır.
7- Kurum bilgi işlem sistemi tarafından takip numarası/provizyon verilmesi halinde sağlık hizmeti verir.
8-Sağlık güvencesi olmayan hastalar ücretli muayene olabilir.
9-Engelliler, Hamileler, Gaziler, Şehit Yakınları, 65 Yaş Üstü Hastalar, 0-6 Yaş arası çocuklar klinik muayenelerinde (genel hizmeti aksatmamak kaydıyla) öncelik verilmektedir.
10-Yapılan ağız protezi için çalışandan %20 emekliden %10 katılım payı kurum veznesinde görevli personeller tarafından nakit olarak tahsil edilir.